Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu’nun çağrısına Yücel’den 'hazırız' mesajı 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin şu an içinde bulunduğu tabloyu gözler önüne sererek mevcut durumdan kurtuluş için seferberlik çağrısı yaptı. Kılıçdaroğlu’nun çağrısına ilk yanıt CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den geldi. Başkan Yücel, “İzmir olarak biz hazırız. Yolumuz açık olsun” ifadelerini kullandı. 
Kılıçdaroğlu’nun çağrısına Yücel’den 'hazırız' mesajı 
Haberler / Politika
25 Mayıs 2021 Salı 16:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün gerçekleşen partisinin  grup toplantısında, “Bu bir seferdir dostlar, sefere çıkmaya hazır mıyız? Cumhuriyetin ikinci yüzyılı için yeni seferimiz... Yeni bir siyasete, yeni fırsatlara, yeni ekonomiye namusa Allah'a bir seferdir bizim seferimiz. Bu değişikliği Türkiye'ye getirmeye hazırım, siz de hazır mısınız bu sefere?” ifadelerini kullandı. 
Kılıçdaroğlu’nun çağrısına sosyal medya hesabından yanıt veren Yücel, “İzmir olarak hazırız! Yolumuz açık olsun” dedi. 


NE OLMUŞTU?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında yaptığı çağrısı şu şekilde;
Artık bu ülke AK Parti ile vedalaşmaktadır. Bizim için de kiri temizleme zamanıdır. Artık bu ülke AK Parti ile vedalaşmaktadır. Bizim için de kiri temizleme zamanıdır. Sırtıma koymaya çalıştıkları tüm iftiralara ve saldırılara rağmen hiç geri adım atmadım. Nerede durduğumu ve nasıl savaşacağımı biliyorsunuz.
Bu bir seferdir dostlar, sefere çıkmaya hazır mıyız? Cumhuriyetin ikinci yüzyılı için yeni seferimiz... Yeni bir siyasete, yeni fırsatlara, yeni ekonomiye namusa Allah'a bir seferdir bizim seferimiz. Bu değişikliği Türkiye'ye getirmeye hazırım, siz de hazır mısınız bu sefere?

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası